Hvorfor stiller vi så mange spørgsmål

Hvorfor stiller vi så mange spørgsmål for at kunne installere Craft Beer Finder?

Nogle kan måske blive lidt foruroligede over at vi stiller 7 spørgsmål til hver enkelt bruger om data vi må dele med tredje part. Det har basis i den nye persondata forordning, også kendt som GDPR (som du jo nok husker overlastede din e-mail for nogle uger siden). GDPR kræver simpelthen, at vi viser brugeren, hvilke personoplysninger der deles ved brug af vores program og at vi får separat godkendelse til hver enkelt type data.

I gamle dage, kunne man ”slippe afsted” med at lave en generisk vilkår og betingelse, hvor man opremsede alle de informationer, som man indsamler, lidt i stil med licensaftalen, vi altid siger ja til uden at læse, men alle programmer og hjemmesider skal nu helt tydeligt informere brugeren og bede om accept

Hvad der godt kan virke lidt skræmmende sådan at se opsummeret, hvilke oplysninger der indsamles repræsenteret eksplicit, så er det hverken mere eller mindre end du allerede afgiver ved brug Android eller Apple telefoner, der allerede indsamler alle de informationer, vi beder om tilladelse til.

Vi har netop af samme grund lagt stor vægt på, at beskytte brugeroplysninger så meget som det er muligt og samtidig levere en god service.

Så når du bruger Craft Beer Finder lover vi at:

  • Vi indsamler kun din email af to grunde, for at systemet kan sende dig en (automatiseret) email, hvis du glemmer din adgangskode og som et internt, unikt ID til hvis du laver anmeldser eller deltager i gamification delen.
  • Administratorer har ikke adgang dit brugernavn eller historik. Der findes simpelthen ikke et værktøj til at kigge på den slags i vores system.
  • Alle de oplysninger vi sender til positionsudbydere om din placering er krypterede, så det eneste de får er et langt id af tilfældige numre og bogstaver. Vores partnere kan altså ikke umiddelbart koble noget tilbage til dig.
  • Wifi, mobildata og gps kun brugt til at kunne finde din position så nøjagtigt som muligt på kortet i forhold til barerne, så vi kan vise dig hvilke barer du er tæt på, og hvordan du kommer derhen.
  • Din placering på vores kort er 100% privat, ingen andre kan se, hvor du er, og heller ikke hvornår.

Det eneste vi gør, er at lave en anonym statistik omkring hvor mange brugere, som besøger de pågældende barer. Hvis du bliver King of the bar, så vil det også fremgå, men KUN dit brugernavn, som jo kan være hvad som helst. Hvis du skriver en anmeldelse af en bar du har været på, vil andre kunne læse den og følge dig, dvs. dit brugernavn. At følge dig, betyder kun, at du har skrevet en god anmeldelse, folk gerne vil læse mere af dine guldkorn, og prøve at se om de kan få flere point end dig.

Please follow and like us: